VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Az Ígéret földje. Isten igéje és Izrael nemzete

: Az Ígéret földje. Isten igéje és Izrael nemzete

Kiadás:

Budapest, 2005

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Kereszténység Vallás vegyes

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Új Spirit Könyvek

Terjedelem:

229 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639617024

tartalom:

Mikor volt olyan utoljára, hogy Izrael nem szerepelt a hírekben? Hogy létezik, hogy egy ilyen parányi - körülbelül fél Dunántúl méretű - ország és népe ennyire meghatározó szerepet játszik a világ eseményeinek alakításában - és ekkora indulatokat vált ki a kevés számú barátból és a rengeteg ellenségből egyaránt?. A kihalni nem akaró összeesküvés-elméletekkel ellentétben Derek Prince a Biblia alapján pozitív válaszokat ad a kérdésekre, melyeket az Ígéretföldje című könyvében tárgyal sok más izgalmas témával együtt. A mű első, történelmi áttekintő részében a cionista mozgalomról, illetve annak előfutárairól olvashatunk olyan adalékokat, amelyek eddig jószerivel ismeretlenek voltak a magyar közönség előtt. A második részben a szerző az Izrael földjének és népének újjászületéséről szóló bibliai próféciákat veszi számba, és felvázolja a küszöbön álló korszakváltás egy lehetséges menetrendjét. Kiemeli, hogy Izrael - az egyházzal együtt - a jövőben minden eddiginél fontosabb szerepet fog betölteni a világban: minden nemzet számára a túlélés, illetve a pusztulás kérdéseit veti föl a hozzá való viszonyulás. Derek Prince könyve 1982-ben jelent meg először The Last Word on the Middle-East (Az utolsó szó Közel-Kelet kapcsán) címmel. 2002-ben, az első megjelenés huszadik évfordulójára a szerző átdolgozva, ki egészítve, az Izrael Állam megszületésének és küzdelmeinek eseményeit tartalmazó Függelékkel kibővítve adta közre ismét írását, amelyet most végre a magyar olvasóközönség is megismerhet.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!