VALLÁS / Kereszténység kategória termékei

: "Devictus Vincit" Tanulmányok a magyar katolikus egyház 1945-2000 közötti történetéről

Kiadás:

Budapest, 2002

Kiadó:

Szent István Társulat

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

230 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9633613442

tartalom:

˝A magyar katolikus egyház viharos időszaka volt az 1945-2000 között eltelt fél évszázad. Történetének hiteles, tudományos igényű, monografikus feldolgozására eddig még nem került sor, jóllehet nagy szükség volna rá. A Szent István Társulat e kiadványa az ismert művelődéstörténész, Mészáros István tanulmányaiból azokat adja közre, amelyek fontos adalékokkal szolgálnak e korszak hazai katolikus egyházi életének megismeréséhez, jelentős események, folyamatok, okok és következmények, rejtett és nyílt folyamatok elemzésével. Az olvasó sokoldalú, sokszínű képet kaphat általuk e sokféleképpen értelmezett időszakról, amelynek hatásai ma is érezhetőek. A kötetet a magyar történelem e legújabb korszakának kutatói, főiskolai és egyetemi oktatói figyelmébe ajánljuk előadáshoz, szakdolgozatokhoz, szemináriumi foglalkozásokhoz. Helye van a történelemtanárok, hittanárok továbbképzésében is; jól használható a középiskolában, mint kiegészítő művelődéstörténeti anyag.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!