VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Jézus és testvérei. Gondolatok a vallásról és a hitről

: Jézus és testvérei. Gondolatok a vallásról és a hitről

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2005

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

289 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9634606873

tartalom:

"Ebben a könyvben, amely majdnem három évtized témába vágó reflexióját öleli fel Alain de Benoist az európai Új jobboldal vezéralakja a jelenkori vallásosság mibenlétével, a hit és a transzcendencia egy bizonyos, - mindenekelőtt a keresztényekre jellemző - vállfajával kapcsolatos kérdésekre igyekszik választ találni a tőle megszokott erudícióval, gondolati autonómiával, kivételes analizáló és szintetizáló készséggel. Szabad és kijózanító gondolatokat fogalmaz meg a szerző ebben a könyvben vallásról és hitről egyaránt. Franciaországban nagy társadalmi vitákat kavart Jézus és családja magánéletének kérdése, amelyeknek egyfajta lezárásaként született meg ez a könyv. A kötetben található esszék, tanulmányok előadások nonkonformista módon közelítenek az említett témához. Olvasásuk éppen ezért csak szabad szellemeknek ajánlott."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!