VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Kelet és nyugat házassága

: Kelet és nyugat házassága

Kiadás:

Budapest, 2006

Kiadó:

Filosz Kiadó

Kategóriák:

Kereszténység Vallás vegyes Buddhizmus és keleti vallások

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

244 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638705906

tartalom:

˝Ebben a nagy ívű műben a keleti és a nyugati hagyományok kiváló ismerője, az életének majdnem felét Indiában töltő keresztény szerzetes, Bede Griffiths vázolja fel azt a szellemi szintézist, amely az ember eredendő középpontjának megtalálására irányul. Bede atya szerint a keleti és nyugati gondolkodásmód mélyebb megismerésével a vallásoknak egy a mai ember számára is újraélhető aspektusa tárulhat fel, amelynek segítségével felülemelkedhetünk hagyományaink és korunk korlátain. A lényeg megérintéséhez Griffiths atya a hindu, a zsidó és a keresztény vallások bensőséges tanulmányozását hívja segítségül, rámutatva arra, mit tanulhatunk egymástól, és miben egészíthetjük ki egymást. / "Az egyensúly csak Kelet és Nyugat találkozásával állítható vissza. Ennek a találkozásnak az emberi tudat legmélyebb szintjén kell végbemennie." (Bede Griffiths)˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!