GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Televízió és kereszténység

: Televízió és kereszténység

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

55 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

„Előttem fekszik a "Walliser Volksfreund” 1980. április 11-i száma. Benne színes nyomású kép virágokkal díszített házioltárt ábrázol. Maga az oltár lényegében hat kisebb-nagyobb részben glóriával körülvett tv készülékből és két különös kivitelű hangfalból áll. Az egész képnek egyértelműen hangsúlyt adó tv-készülékek alatt ez az ige olvasható: „Én vagyok az Igazság és az élet!”
Nos, ez a kép nagyon találóan ábrázolja sok keresztény család helyzetét. A „ házioltár”, vagyis a közös idő, amikor a család Isten életet adó Igéje, a Biblia köré gyűlne össze, helyet adott egy modern „házibálványnak”. A középpontot szinte minden este a képernyő jelenti, mely köré szülők és gyermekek áhítatosan összegyűlnek, és amely nekik láthatóan „ az igazságot és életet” jelenti. Csoda-e,ha ilyen helyen az ,Aki joggal mondhatja önmagáról:" Én vagyok az Igazság és az élet", egy napon már nem bent lakik az ajtón a házban, hanem az ajtón kívül kopogtat?
 

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!