MEZŐGAZDASÁG / Kertészet kategória termékei
Cserepes dísznövények

Cserepes dísznövények

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Mezőgazda Kiadó

Kategóriák:

Kertészet Növénytermesztés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

300 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639121371

tartalom:

˝A cserepes - virágzó és szép lombú - dísznövények régen várt termesztési útmutatóját tartja kezében az olvasó. A szerzők gyakorló termesztő szakemberek, akik a növényfajok és -fajták leírását rövidre fogták, annál inkább foglalkoznak a termesztés körülményeivel, az egyes dísznövények igényeivel. A technológiai leírás a szaporítástól az áru-előkészítésig tart; sőt egyik-másik cserepes dísznövény legújabb piaci viszonyai is pontosan megismerhetők. A technikai és technológiai fejlődés folyton új és még újabb növények termesztését teszi szükségessé és lehetővé. Éppen ezért az a kiadó szándéka, hogy hamarosan bővített, teljesebb kiadással, esetleg második kötettel lepi meg az érdeklődő szakmai és műkedvelő közönséget.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!