TERMÉSZETTUDOMÁNY / Botanika kategória termékei
Hagymás kerti virágok

: Hagymás kerti virágok

Kiadás:

Budapest, 1974

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Botanika Kertészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

219 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632304527

tartalom:

"A könyv két részre oszlik. Az első rész a hagymásokra vonatkozó általános és gyakorlati tudnivalókat foglalja össze. Elsősorban a sok kiskerttulajdonos, növénykedvelő számára (részben még a gyakorlottabbaknak is) adja meg a szükséges alaktani, fejlődés- és környezettani ismereteket, főleg pedig a fontosabb gyakorlati ötleteket. Az általános részek az összes tárgyalandó fajra vonatkoznak, a szerző a specialitásokat külön is megemlíti. – A szövegterjedelmében közel ugyanekkora, de képanyaggal jelentősen bővebb második részben mintegy 220 hagymás és gumós faj rendszeres felsorolása kapott helyet. Végül a könyv befejezéseként a leírásokban használt fontosabb alaktani kifejezések szerepelnek, kislexikon formájában. A sok adat közötti könnyű eligazodást a részletes magyar és latin növénynévmutató szolgálja."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!