MEZŐGAZDASÁG / Kertészet kategória termékei
Kerti szerszámok

Kerti szerszámok

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1975

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Kertészet

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Kertünk Házunk Otthonunk

Terjedelem:

179 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632304705

tartalom:

˝Sok kerttulajdonos panaszkodott, hogy a választék ugyan nő, csak éppen nem tudják, melyik szerszám mire való, és melyiket lehet a leggazdaságosabban használni. Miért jobb a csuklós kapa, mint a hagyományos; a sokféle és -fajta oltókésből melyiket válasszák? Így záporoznak az ilyen és hasonló kérdések. Mindezekre akarnak választ adni a szerzők. A különböző szerszámok, eszközök bemutatását a kertészeti munkák szerint csoportosították. A talajápolással kapcsolatos fejezetbe a talajforgatás, -porhanyítás és -lazítás eszközeit sorolták. A növényápolás szerszámai között ismertetik a metszés, az öntözés egyszerűbb és bonyolultabb szerszámait és berendezéseit. Ezt követik a zöldségtermesztés speciális műveleteihez szükséges eszközök, szerszámok; hagyományos és műanyaggal borított hajtató- és palántanevelő berendezések bemutatása. A növényvédelmi részben a fizikai, kémiai és biológiai növényvédelem eszközei találhatók az egészségvédelmi felszerelésekkel együtt. A szüret, a szállítás, a feldolgozás, a tárolás, valamint a kertépítés eszközei zárják a könyvet.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!