MEZŐGAZDASÁG / Kertészet kategória termékei
Lombhullató díszfák, díszcserjék a kertben

: Lombhullató díszfák, díszcserjék a kertben

Kiadás:

Budapest, 1975

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Kertészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

223 p., ill.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632304659

tartalom:

"Fák és cserjék szinte minden kertben láthatók, ám nem mindig a nekik megfelelő helyen. A napot kedvelőt gyakran a ház árnyékába ültetik, az árnyékot szeretőt a tűző napra, a sövénynek való cserjét egymagában vagy csoportba telepítik. Pedig minden fa és cserje szép, ha ép, egészséges, és a fajra jellemző formáját ki tudja bontakoztatni. Közülük nagyon sok még hasznot is hoz, mint pl. az ízletes termésű törökmogyoró, a mézelő mézesfa vagy az illatos gyógyteát adó hárs. Hiba az is, hogy a kertekben néhány jól ismert fajon és fajtán kívül más nincs. Éppen ezért Tóth Imre kiválogatta azokat a cserje- és fafajokat, -fajtákat, amelyek nálunk megvásárolhatók és ültethetők, velük a választék nagyon jól bővíthető. A faj-és fajtaleírásban mindig kihangsúlyozza a növények felhasználási területét (kertbe, parkba, egyedül vagy csoportba valók). Így módot ad arra, hogy mindenki ízlése és lehetőségei szerint válogassa ki leendő díszfáit, díszcserjéit. Néhány kiragadott cím a tartalomból: - Milyen fákat, cserjéket válasszunk kertünkbe? - Fontos szempontok a metszéshez (alakító, fenntartó, ifjító metszés) - Konténeres növények ültetése - Az ültetést követő első és a további évek munkái"

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!