MEZŐGAZDASÁG / Kertészet kategória termékei
Naprakész kertünk

: Naprakész kertünk

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

Agroinform

Kategóriák:

Kertészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

169 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Győrffy Sándor: Naprakész kertünk című kötete részletes eligazítást nyújt a konyha-, a gyümölcs- és a dísznövénykertekben ajánlatos tennivalókról. Különösen hasznos lehet azok számára, akik napjaink megélhetési gondjait a kertjük hatékonyabb hasznosításával szeretnék enyhíteni. A könyvben megjelenő - több év próbáját már kiállt - vetési naptár áttekintést ad valamennyi évszak, hónap tennivalóiról. Mikor mit vethetünk? Hogyan védekezzünk a kártevőkkel, kórokozókkal szemben anélkül, hogy veszélyeztetnénk az egészségüket? Milyen szerszámokat használjunk és hogyan kezeljük azokat? Esetleg hogyan készíthetünk magunk is munkánkat megkönnyítő eszközöket. A megtermelt értékek megőrzése, tárolása tartósítással, a talajerő fenntartása komposztálással és az ezekhez szükséges berendezések ugyancsak szerepelnek a gazdálkodásunkat segítő könyvben.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!