FÖLDRAJZ / Kína kategória termékei
Évezredek hagyománya: a kínai orvostudomány

: Évezredek hagyománya: a kínai orvostudomány

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

Magyar Akupunktúra és Moxatherápiás Egyesület

Kategóriák:

Kína Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

397 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630422026

tartalom:

˝A keleti gyógymódok megjelenése nyugatot vitathatatlanul befolyásolja a nyugaton élő emberek választási lehetőségeit egészségük megőrzése, ill. visszanyerése érdekében. Bízvást remélhetjük, hogy ezek a technikák és eljárások, melyek szükségtelen szenvedésektől óvhatnak meg minket, hamarosan nagymértékben elterjednek a klinikai gyakorlatban. A keleti gyógyászat találkozása a Nyugattal lehetőséget nyújt az egészséggondozás néhány alapvető paradoxonának feltárására is. Megjelenésével drámai hangsúlyt kaptak a nyugati orvostudomány központi dilemmái: mi az előbbre való az orvoslásban - a bölcsesség vagy a tudás, a művészet vagy a technológia, az értékek vagy a tények, a szellem vagy a test, a múlt megőrzése vagy a kreativitás a jövő fejlesztésében, az érzékenység vagy a tudományos tárgyilagosság? Az ilyen kérdések őszinte feldolgozása szintén hozzásegíthet az egészséggondozás javításához.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!