ANTIK-VARIA / Könyvészet kategória termékei
A könyv világhódító útja. Az írás, a betű és a könyv története

: A könyv világhódító útja. Az írás, a betű és a könyv története

Kiadás:

Budapest, 1950

Kiadó:

Szikra

Kategóriák:

Könyvészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

108 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Egy nagy orosz író, M. Iljin megírta a könyv történetét - a gyermekek számára. Leült a serdülő ifjúság közé és tudásának, elbeszélőművészetének páratlan gazdagságával mesélt el olyan komoly, mondhatni tudományos dolgokat, amelyeket azelőtt mindenki nehézkesnek és unalmasnak talált. De hogy mesélte el? Úgy, hogy minden megelevenült, a legszárazabb adatok életet kaptak, érdekesekké, sőt érdekfeszítővé lettek, mind a gyermekek, mind a nagyok számára. Ezért hallgatják tanulsággal és élvezettel a nagy mesemondó szavát. Iljin megtanította az amerikai, angol, orosz ifjúságot az élet ismeretére, a technika csodáinak szeretetére. Varázsa abban a hallatlan kedvességben rejlik, amellyel minden problémát feltár, bemutat és megold. Sok hasznosat tanult tőle a nagyvilág ifjúsága és most illő, hogy a mi fiataljaink is tanuljanak könyvéből.

leírás:

Az előző tul. bejegyzésével.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!