ANTIK-VARIA / Könyvészet kategória termékei
A magyar bibliofília képeskönyve

, : A magyar bibliofília képeskönyve

Kiadás:

Budapest, 2006

Kiadó:

Korona Kiadó

Kategóriák:

Könyvészet Műgyűjtés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

267 p.

Méret:

25 x 35 cm

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639589802

tartalom:

"A rnagyarországi - magyar és nem magyar nyelvű - könyvkultúra, bár nem rendelkezik olyan hosszú múlttal, mint Európa legtöbb állama, mégis számot tarthat a hazai és a külföldi érdeklődésre. Hunyadi Mátyás Bibliotheca Corviniánáját ugyan nyilván a legtöbb könyvbarát ismeri, de azt valószínűleg kevesebben tudják, hogy már első uralkodóink idejében voltak magyarországi könyvgyűjtemények. Erre utal például, hogy Arpád-házi királyaink közül Kálmánt Könyves Kálmánként emlegeti az utókor. A királyok mellett a humanista főpapok tudásvágya, a reformációnak és ellenreformációnak egyaránt a könyveket központba helyező felfogása segítette a bibliofil gyűjtemények kialakulását. A magánkönyvtárak tulajdonosait, a gyűjtőket tértől és időtől függetlenül összeköti az a nemes könyvszeretet, amely e kötet szerzőit és szereplőit is jól érzékelhetően áthatja."

Állapot:

hibátlan

Ár:

9 000 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!