ANTIK-VARIA / Könyvészet kategória termékei
A magyarnyelvű kriminalisztikai szakirodalom bibliográfiája

A magyarnyelvű kriminalisztikai szakirodalom bibliográfiája

Kiadás:

Budapest, 1956

Kiadó:

Belügyminisztérium Országos Rendőrkapitánysága

Kategóriák:

Könyvészet Kriminalisztika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

152 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"A magyarnyelvű kriminalisztikai szakirodalomban összefoglaló bibliográfia mindmáig nem állt a kutatók és gyakorlati szakemberek rendelkezésére. Hiánya annál is inkább érezhető volt, mert a közreadott művek legnagyobb része folyóiratok hasábjain jelent meg és így felhasználásukhoz a különböző könyvtárakban szétszórtan található folyóiratanyagban való hosszadalmas és nehézkes kutatómunkára volt szükség. Összefoglaló szakbibliográfia iránt ezért mind sűrűbben merültek fel igények. Kétségtelen ugyanis, hogy a kriminalisztika tudományának fellendüléséhez, a kutatómunka megélénküléséhez a múltban megjelent szaktanulmányok és más anyagok ismerete, az azokban való kutatómunka megkönnyítése elengedhetetlenül szükséges. A Kriminalisztikai Munkaközösség ezért felvette munkatervébe a magyarnyelvű kriminalisztikai szakirodalom bibliográfiájának elkészítését. Az elvégzett gyűjtő- és rendezőmunka eredményeképpen a jelen kötetben közzétesszük az első hazánkban megjelent kriminalisztikai bibliográfiát."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!