MEZŐGAZDASÁG / Környezetvédelem kategória termékei
Állattartás, feldolgozás, géphasználat

Állattartás, feldolgozás, géphasználat

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Biokultúra Egyesület

Kategóriák:

Környezetvédelem Állattartás, állattenyésztés Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Biogazda

Terjedelem:

340 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963044893

tartalom:

˝Milyen minőségű a magyar hús és tej, milyen formában fogyasztható egyáltalán? Van-e, vagy mikor lesz biohús, biotej Magyarországon? Az olvasó e kérdésekkel is találkozik a sorozatot záró kötetben. Az embergyógyászatban olyan - sokáig vitatott - természetes gyógyítási módokról, mint a homeopátia, akupunktúra, akupresszúra ugyancsak tájékozódhatunk az állatorvoslás területén. Az élelmiszerek kímélő tárolásáról, feldolgozásáról külön fejezet szól. Az ellenőrzött és minősített bioáru e folyamatban sem szennyeződhet. Jó lenne, ha mihamarabb minél több kiváló és biominőséget adó feldolgozó, szárító, konzerváló kisüzem alakulna hazánkban. A biológiai, vagy ökológiai borok - melyeknél a szőlőtermesztéstől a borkészítésig minden fázis szigorúan szabályozott - is ismertté váltak a világban, minden bizonnyal a hasonló magyar boroknak is akadna piac. Legyen a szelíd növényvédelem mintájára az eszköz- és géphasználat is szelíd és takarékos és végül azt is megtudhatjuk, merre billen az energiamérleg, és hogyan szerepel az összehasonlításban az újrahasznosító biogazdálkodás.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!