MEZŐGAZDASÁG / Környezetvédelem kategória termékei
Környezettan. Természet és társadalom - globális nézőpontból

: Környezettan. Természet és társadalom - globális nézőpontból

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

Mezőgazda Kiadó

Kategóriák:

Környezetvédelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

470 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639358908

tartalom:

"Eltávolodtunk a természettől. Létrehoztuk az épített környezetet, és a társadalom ebben éli életét a maga törvényei szerint. A szédítő magasságokba emelkedő tudomány és technika lehetővé teszi új anyagok létrehozását, számítógépek és gépkocsik gyártását, okos robotok előállítását, szinte bármit, amit az ember létre akar hozni." - ír a földi élet mai helyzetéről a Szent-Györgyi Albert-díjas szerző a mű bevezető fejezetében. Ezt a kritikussá váló helyzetet kell megváltoztatni, mert a mezőgazdaság, az erdőgazdálkodás, az energiatermelés, a bányászat, az épített környezet, a hulladékgazdálkodás, a vízkészlet, a légkör állapota magán viseli az értékeinkkel szembeni pazarló és felelőtlen bánásmódot. E könyvben feltárt valóság ráébresztheti az érzékeny olvasókat arra, hogy önmérséklő, környezettudatos életmódjukkal szűkebb és tágabb környezetüket elfogadható állapotban adják tovább a következő nemzedékeknek.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!