MEZŐGAZDASÁG / Környezetvédelem kategória termékei
Környezetvédelmi Ábécé

Környezetvédelmi Ábécé

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Lapkiadó Vállalat

Kategóriák:

Környezetvédelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

168 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Ismerjük-e eléggé környezetünket, a körülöttünk levő világot, annak összefüggéseit és bonyolultságát? Szónoki kérdésnek tűnik és meg sem kísérelem, hogy röviden válaszoljak. Ez a kis kötet, amit most útjára bocsátunk, szerény segítséget kíván adni ahhoz, hogy a választ megadhassuk, hogy külön-külön és társadalmi méretekben pontosabbak legyenek az ismereteink, jobban értsük a világot és a szűkebb környezetet, amelyben élünk. Van törvényünk, amely jogi formában megfogalmazta, hogy mit is értünk a környezet védelme alatt és mit kell tennünk, hogy megőrizzük a környezetet azoktól a veszélyektől és hatásoktól, amelyek elhárítása, megelőzése az emberiség élete és az eljövendő nemzedékek élete szempontjából fontosak. A "Környezetvédelmi ÁBÉCÉ" segíteni akar, egyszerű és érthető formában kívánja bemutatni, elmondani, hogy mit kell tudni, mit kell figyelembe venni az életben, az iskolai tanulmányok során, a munkában vagy a szabadidőben."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!