MEZŐGAZDASÁG / Környezetvédelem kategória termékei
Mezőgazdasági technika és környezetvédelem

Mezőgazdasági technika és környezetvédelem

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Környezetvédelem Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Biológiai környezetünk védelme

Terjedelem:

329 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632314395

tartalom:

˝A mezőgazdaság gépesítése és egyre szennyeződő környezetünk nem vizsgálható egymástól függetlenül, hiszen már ma is, de a jövőben még inkább energiatakarékos, környezetkímélő, hulladékszegény technológiával kell megtermelnünk a búzát, kukoricát, zöldséget, gyümölcsöt, takarmányt. Ennek megvalósításához ajánljuk ezt a könyvet azoknak a gyakorlatban dolgozó mérnököknek, szakembereknek, akik a mezőgazdasági gépek üzemeltetésével, karbantartásával foglalkoznak, technikai újdonságok, új termelési módszerek bevezetését szorgalmazzák annak tudatában, hogy ezek nem károsíthatják a talajt, a vizet, a levegőt, egyszóval környezetünket. A mezőgazdaság gépesítése és egyre szennyeződő környezetünk nem vizsgálható egymástól függetlenül, hiszen már ma is, de a jövőben még inkább energiatakarékos, környezetkímélő, hulladékszegény technológiával kell megtermelnünk a búzát, kukoricát, zöldséget, gyümölcsöt, takarmányt. Ennek megvalósításához ajánljuk ezt a könyvet azoknak a gyakorlatban dolgozó mérnököknek, szakembereknek, akik a mezőgazdasági gépek üzemeltetésével, karbantartásával foglalkoznak, technikai újdonságok, új termelési módszerek bevezetését szorgalmazzák annak tudatában, hogy ezek nem károsíthatják a talajt, a vizet, a levegőt, egyszóval környezetünket.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!