GAZDASÁG / Közgazdaság kategória termékei
A nemzetközi gazdaságtan és a világgazdaságtan alapjai

: A nemzetközi gazdaságtan és a világgazdaságtan alapjai

Kiadás:

Budapest, 2006

Kiadó:

Napvilág Kiadó

Kategóriák:

Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

500 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789639697317

tartalom:

˝E kötet elsősorban a felsőfokú oktatás céljaira készült tankönyv, de haszonnal forgathatják azok az olvasók is, akik szeretnék megismerni és megérteni napjaink világgazdasági történéseinek, a pénzügyi világ eseményeinek hátterét. A szerző a "Nemzetközi gazdaságtan - nemzetközi pénzügyek" témakörében tartott kurzusok tapasztalatai alapján állította össze a "nemzetközi gazdaságtan" elnevezésű tudomány, megalapozó ismereteit. [...] A kötet tartalmazza a nemzetközi gazdasági kapcsolatok legfőbb elméleti jellemzőit, ezen túl azonban, az elméleti kérdésekkel gyakorlatilag azonos terjedelmet szán a világgazdaság fejlődése és mai jellemzői empirikus leírásának - ezt tükrözi az új címben a "világgazdaságtan" kategóriája. A kötet számos ábrával, táblázattal és a klasszikus és modern szakirodalomból válogatott szemelvényekkel is segíti a logikusan felépített ismeretanyag átláthatóságát és elsajátítását.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!