GAZDASÁG / Közgazdaság kategória termékei
A transzformáció végén

A transzformáció végén

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

Stúdium Könyvkiadó

Kategóriák:

Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

402 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639505269

tartalom:

A könyv írásai elsősorban a gazdaságpolitika, a gazdaságtörténet és a marketing szakterületeit érintik és magukon hordozzák a transzformáció lenyomatait. A politikai fordulat átalakította a szakmai tudományos megközelítés arzenálját, beleértve a nyelvezetet is, még a gazdaságtörténeti munkák esetében is. Korábban nem, vagy alig elemzett fogalmak, összefüggések kerültek az elméleti és a gyakorlati megközelítésű marketing kutatások homlokterébe. A matematikai-statisztika világa más területek mellett új ismereteket, eredményeket hozott. Letisztult a gazdaságpolitikai írások logikája az elemzések megszabadultak a korábbi évtizedek eufémizmusokban bővelkedő, látszólag színes szürkeségétől. Örülnénk, ha a szakma, a felsőoktatás intézményeiben, dolgozó oktató- és hallgató kollégák, valamint az egyes témák iránt érdeklődő olvasók egyaránt haszonnal forgathatnák e kötetet, még annak árán a, ha egy-két írás akár éles vitát is kiválthat. E könyv egyúttal útjelző is. Két évvel az előző könyvünk ("A fejlett gazdaság vonzásában") megjelenése után az anyagot a Periodica Polytechnica angolul is megjelentette. Ismét összefoglaljuk hol tartunk most. Szeretném, ha megállapításaink jelentős részét az idő megőrizné.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!