SPORT ÉS PASSZIÓ / Kutya kategória termékei
Tanácsadó kézikönyv kis testű kutya választásához

: Tanácsadó kézikönyv kis testű kutya választásához

Kiadás:

Budapest, 1994

Kiadó:

Pesti Szalon Könyvkiadó

Kategóriák:

Kutya

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

120 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9636050287

tartalom:

Bármilyen okból szeretne Ön kis testű kutyát (kicsi a lakása avagy mert a kisebb kutyáknak kevesebb táplálékra van szüksége, vagy egyszerűen csak azért, mert azt kedveli jobban), ez a könnyen áttekinthető kézikönyv segítségére lesz Önnek abban, hogy olyan kis testű kutyát válasszon, amely illik Önhöz és az Ön életstílusához. A kötet ismerteti minden egyes fajta személyiségjegyeit, például hogy megbízható házőrző válik-e belőle, hogy szereti-e a gyerekeket. Részletes tájékoztatást ad a kutya etetéséről, szőrzetápolásáról, s arról, hogy mekkora a mozgásigénye, mert a közhiedelemmel ellentétben számos kis testű ebfajtának igen sok mozgásra van szüksége.

Kötetünk több mint 80 nemzetközi fajta választékát kínálja, melyek mindegyikét színes illusztrációval szemlélteti. Ez a könyv nem csupán abban segít Önnek, hogy ideális kutyust találjon, hanem arra nézve is útmutatással szolgál, hogy kedvence miként élhet egészséges és boldog életet.

leírás:

Az első pár lap széle szakadozott.

Állapot:

közepes

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!