SZÉPIRODALOM / Lengyel irodalom kategória termékei
A láthatatlan expressz

: A láthatatlan expressz

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Lengyel irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Modern Könyvtár

Terjedelem:

164 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Ewa Lach a lengyel irodalom csodagyerekei közé tartozik: első könyve tizenhat éves korában jelent meg. A láthatatlan expressz az első, felnőtteknek írott könyve. A könyv felnőtteknek, de gyerekekről szól, a mindnyájunk által átélt, s az idő múlásával titokzatossá váló gyerekkor világába vezet el bennünket. Voltaképpen abba a helyzetbe kerülünk, mint egyik elbeszélésében a "Csupacsudaországnak" kis hőse, akit a bátyja bosszúból a szekrénybe zár, a csodálatos mesevilág előszobájába, s miközben mindenki azt hiszi, hogy a kisfiú elutazott a szülőkkel, ő némán várja a mesék ijesztő rémeinek megjelenését. Történeteiben döbbenten ismerünk rá saját világunkra, melyet a fiatal írónő páratlan érzékletességgel a gyermeki éleslátás tisztaságával kelt életre.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!