TUDÁSFORRÁSOK / Lexikon kategória termékei
Ki kicsoda az operákban? Operahősök lexikona

: Ki kicsoda az operákban? Operahősök lexikona

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

Anno Kiadó

Kategóriák:

Lexikon Zene

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

237 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9633750121

tartalom:

˝A szerző, Németh Amadé tizennyolcadik könyvét tartja a kezében a Kedves Olvasó. Rendhagyó kötet, s egyben valamiféle összegzése is az eddigieknek. Közel 500 ismert opera több ezer szereplőjét sorolja fel benne ábécé sorrendben. Jobbára operahősökkel, az operák legfontosabb szereplőivel ismerteti meg az olvasót. Ezen kívül egy-egy mű kevésbé fontos mellékszereplőiről is szó esik benne. A könyv használatát megkönnyítendő, az opera hősök betűrendes mutatója énekszólamuk rövidítését is tartalmazza az Sz. rövidítés szopránt, az Ms mezzoszopránt, a Ten tenort, a Br. baritont, a B pedig Basszust jelent E könyvhöz tartozik még a Mutató, mely tartalmazza a zeneszerzők nevét, születési és halálozási évszámát. Megadja még a zeneszerző nemzetiséget., a művek bemutatási évét és helyét is.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!