TUDÁSFORRÁSOK / Lexikon kategória termékei
Kórusok enciklopédiája

: Kórusok enciklopédiája

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Gemini Budapest Kiadó

Kategóriák:

Lexikon Művelődéstörténet Zene

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

235 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638168328

tartalom:

˝A kórusok enciklopédiája˝ címet kettős értelemben használjuk. Egyrészt a kórusművekről, a kórusirodalomról kívánunk benne hasznos ismereteket közölni, másrészt pedig azzal a nem titkolt reménnyel is ajánljuk a könyvet, hogy valóban a kórusok, a kórusénekesek enciklopédiája lesz. A Kórusok enciklopédiáját ugyanis a mindenkori kórusénekes számára állítottuk össze, hogy művészeti tevékenységét, az éneklést művelődéstörténeti háttéranyaggal, hasznos információkkal segítsük. Emellett az enciklopédia kórusmű-jegyzékét a karvezetők és az énektanárok szíves figyelmébe is ajánljuk, és sikernek vennénk, ha általában a zenekedvelők érdeklődését is felkeltené könyvünk, melynek fejezetcímei: Zeneszerzők és művek; Fogalomtár; Kórusművek jegyzéke; Bibliai és liturgikus szövegek.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!