TUDÁSFORRÁSOK / Lexikon kategória termékei
Nagy Harcművészeti Lexikon

: Nagy Harcművészeti Lexikon

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

Libruna Kft.

Kategóriák:

Lexikon Sport Távol-Kelet Hadtörténelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

683 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632168798

tartalom:

"Az égben szálló Sárkány mutatja a harcművészetek összességének szellemiségét. Erős mint az elefánt, gyors mint a majom, ám a puszta fizikai erő fölé való emelkedése az, amelyet minden harcművész el kíván érni. Egy tanítvány akkor válik Sárkánnyá, amikor megérti, hogy az erősebbnél is van még erősebb, a gyorsabbnál is van gyorsabb és nincs olyan technika, melynek ne lenne ellentechnikája. Állhatatosan keresi a tökéletes erőt, mely kimeríthetetlen és mindenek felett álló. Az eddigi kemény edzését új alapokra téve megérti, hogy a győzelemre való makacs törekvésen, és a veszteségtől való félelmen túl lelheti csak fel ezt az erőt, a Sárkányok birodalmában... A Nagy Harcművészeti Lexikon egyedülálló módon több ezer címszón keresztül ismerteti a harcművészetek világát. E címszavak A-tól Z-ig felölelik a kínai, japán, okinavai, koreai, vietnami, burmai, indonéz, indiai, mongol, Fülöp-szigeteki, tajvani és a világ egyéb más részeiről származó stílusokat, a meghatározó jellemvonásokkal és főbb képviselőikkel bemutatva őket. A címszavak között megtalálhatjuk a különböző irányzatok mögött meghúzódó filozófiai háttér fogalmak leírását is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!