TUDÁSFORRÁSOK / Lexikon kategória termékei
Pszichológiai lexikon

: Pszichológiai lexikon

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Corvina Kiadó

Kategóriák:

Lexikon Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

288 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631340880

tartalom:

"A Pszichológiai lexikon a nagyközönség, az átlagember mindennapi használatára készült, ugyanakkor a végzős diák, a pszichológus hallgató vagy a szociális munkás egyaránt bizalommal fordulhat hozzá ismeretei bővítése, pontosítása vagy korszerűsítése céljából: a kötet együtt mutatja be a tudomány szerteágazó fogalomtárát, illetve alapvető ismereteit. "A Larousse -Références- sorozatának Pszichológiai szótára nálunk hiányt tölt be, a lélektani műveltség és művelődés fontos eszköze lett. Megtalálhatjuk benne a történeti vonulat címszavait, a kísérletes lélektan kulcsszavait és a közismertté vált új irányzatok koncepcióit, eszméit is. A szótár vállalkozásának legnehezebb eleme, miként lehet mindezt röviden, kis kézikönyvben, jól kezelhető formában közreadni, hiszen a szótár a nagyközönségnek, az átlagembernek, mindennapi használatra készült. Ezt a nehéz feladatot különösen jól oldja meg a könyv. A pszichológiai kultúra nálunk még kibontakozóban van, a szakmai térben már minden megtalálható, ami nyugaton létezik és divat, de a közfelfogástól még az alapismeretek, az alapfogalmak is idegenek. Az átlagember lélektani öneszmélése, önismerete, önvizsgálata még nagyon fejletlen és hiányos. Nálunk tehát közérthető, korszerű, hiteles pszichológiai szótárra nagyobb szükség van, mint másutt."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!