SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
A fiúk apostola

: A fiúk apostola

Kiadás:

Eisenstadt, 1983

Kiadó:

Prugg Verlag

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

237 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"X. Pius pápa mondotta Don Boscóról: "Nagyon üdvösséges dolog lenne napjainkban ennek a békeapostolnak az életével minél hamarabb megismertetni az embereket." Hiába múltak el azóta évtizedek, a gondolat ma talán még időszerűbb, mert az egykori parasztfiúban megtestesülnek mindazok az eszmények, amelyeknek megvalósítását a II. Vatikáni Zsinat tőlünk, modern keresztényektől elvárja. Egész életét átszőtte az egészséges vallásos érzelem. Vallotta, hogy küldetése van minden emberhez, de különösen a szegény munkásfiatalsághoz. Arra törekedett, hogy összekapcsolja, összehangolja a vallási és társadalmi kérdéseket. Az állami törvényekkel szemben sohasem tanúsított ellenséges felfogást. Legnagyobb és a maga idejében egyedüli harcosa volt annak a gondolatnak, hogy az Egyház és az Állam között kialakuljon a kölcsönös bizalom és megértés. Mindig és mindenben a haladás emberének vallotta magát. Még haldokolva is ezt kiáltotta: "Mindig előre!""

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!