SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
A lélek fele

: A lélek fele

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

299 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631532356

tartalom:

˝A regény főhőse Maghó Árpád újságíró, aki egy szép napon eltűnik. Pontosabban nem is eltűnik, inkább elenyészik, elanyagtalanodik. Maghó átváltozása nem most kezdődött: kicsi úttörő korától kezdve buzgón alkalmazkodott tanítójához, majd főnökeihez, feleségéhez, kora változó eszméihez. A folyamat végén - vagyis a regény elején - oda jutott, hogy ő ugyan érzékeli a környezetét, de az nem érzékeli őt. Átlátható, sőt, átjárható lesz, minden amit megfog, ugyanúgy elanyagtalanodik, mint ő. Nincs többé súlya, alakja, színe és szaga, nincs múltja és jövője, egyszerűen csak van, létezik. Nem is egyedül, mert hamarosan megtudja hogy efféle "létezők", vagy ahogyan magukat egymás közt nevezik: dzsetek százával, ezrével nyüzsögnek a "húsosok" között. Árpád különös világba csöppen: a dzsetek élete eleinte kiismerhetetlen számára, de az izgalmas, kalandokban bővelkedő, fantasztikus odüsszeia során rájön, hogy a dzsetek egy csoportja ki akarja terjeszteni hatalmát a valóságos világra is. Ezt azonban bizonyos szuverén személyiségek - köztük Árpád öccse, Dániel - akadályozzák. Vajon sikerül-e Dánielt és a hozzá hasonlókat is kézre keríteni, vagy ... - erről és még sok másról szól a regény.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!