SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
A régi ház

: A régi ház

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Genius Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Tormay Cecile műveinek gyűjteményes emlékkiadása

Terjedelem:

260 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Tormay Cécile A régi ház című, múlt században játszódó családregénye, az elmúlt évtizedekben nem jelenhetett meg. Pedig ez a szívet, lelket melengető történet az akaraterő dicsérete, s a gyengék elesésének tragédiája. Pest-budai, majd budapesti polgár, majd nagypolgár család, Ulwing Kristóf építőmester, annak fia, és unokái történetét meséli el a szerző. A család, a polgárdinasztia megalapítója vasakarattal, tehetséggel, szorgalommal jólétet, becsületet biztosított utódainak a rohamosan fejlődő városban. Diadalmenet a család gazdagodása, tekintélyének növekedése, majd hirtelen zuhanással lehanyatlik. Igen jellemző a kártyaadósságoktól kétségbeesett, akaratgyenge unoka Kristóf család- és önjellemzése: "Nagyatyja harcosa volt a pénznek, az atyja őre volt, ő talán a kalandora. Mindegy. A véletlen a kalandorok munkatársa."

leírás:

Számozott (42.) példány.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!