SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Adria szirénje

: Adria szirénje

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

235 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

A történet a rendszerváltozás utáni években játszódik. Fhse, Topporczy Ádám - a "horthysta tábornok", Topporczy Dénes fia - nem találja helyét ebben a megváltozott, új világban sem. Ugyanolyan idegenül mozog az újra épül kapitalista világban, mint amilyen riadt tévelygéssel botladozott a kommün évtizedeiben. A hetvenes évek derekán mellé szegdött Jankó Lajos, aki az els generációs értelmiségi feltörekv akarásával sajátította el idsöd barátjától az úri viselkedés legalapvetbb illemszabályait, a kilencvenes évek fordulata után megvásárolja Ádám szüleinek egykori villáját. Topporczy nem fedi fel, hogy maga az épület minden zegzugának jó ismerje, és mintegy kívülállóként segít barátjának úri ízléssel berendezni azt. Amikor azonban kiderül, hogy saját, egykori otthonát álmodta újra, Jankó kíméletlen durvasággal olvassa fejére, hogy lejárt az ideje, hiszen az világát és a hozzá hasonlókét - mint egykoron Atlantiszt - végképp elnyelte az id óceánja.

leírás:

Előző tulajdonos aláírásával.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!