SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Az én naplóm

: Az én naplóm

Kiadás:

Budapest, 1906

Kiadó:

Szent István Társulat

Kategóriák:

Magyar irodalom Útleírás Életrajz

Terjedelem:

360 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Sebők Imre (Bp., 1878 - Bp., 1917.) író, r. k. paptanár. A teológiát Esztergomban végezte; Bp.-en földrajz-természetrajz szakos tanári oklevelet szerzett. 1905-ben körülutazta a Földet, s azután is többször tett világutakat. 1907-ben Bp.-en megalapította a Rákóczi-l:allégiumot s azzal kapcsolatban a II. ker, érseki főgimn.-ot. (a mai Rákóczi-gimn.), melynek ig.-ja lett. 1912-ben Amerikában, 1913-ban Oroszo. ázsiai területein járt. 1914-ben az MNM néprajzi osztályán dolgozott. h z I. világháború alatt mint tábori lelkész szolgált. 1915 végétől haláláig az esztergomi t..nftóképző ig.-ja volt. - F. m. Az én naplóm (r., Bp., 1906); Öt világrészen keresztül (útleírás, bp., 1906); A Szaharában (útleírás, Bp., 1912); Tengereken túl (útleírás, Schulz Auréllal, Bp., 1913); A sárga kérdés (emberföldrajzi és politikai tanulmány, Bp., 1916)." Életrajzi Lexikon

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!