SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Az istentagadó

: Az istentagadó

Kiadás:

Budapest, 1969

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

276 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Az istentagadó: Neoptolemosz, a legendás görög hős, Akhilleusz fia, hátát pajzsának támasztva, a hosszú mozdulatlanságtól meggémberedett lábakkal, megfeszített idegeiben a példátlanul veszélyes vállalkozás izgalmával, ott ül a trójai falóban, amely azóta is a színvonalas, sőt hősies csalárdság szimbóluma. Rádöbben: ki szedte rá és hogyan? Ekkor - bár minden pisszenés valamennyiük életébe kerülhet - nem állja meg, hogy az arcába ne vágjon annak, akiről azt hiszi, hogy "sorsának" eltérítője volt, pedig: éppen kalauza. A címadó, izgalmas, kisregény terjedelmű novella bizonyos értelemben maga is "trójai faló". Hiszen a görög istenek, harci vértek, évezredek után is izgalmas, regényes, fordulatos történetek csak arra valók, hogy segítsék az olvasót megérteni, az írót pedig kifejezni nagyon is huszadik századi gondolatait, sejtéseit az ember helyéről a többi ember között, önmaga megvalósításáról, okosan vagy oktalanul vívott harcáról a sorssal.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!