SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Báldor

: Báldor

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Humor Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

136 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631174859

tartalom:

"Néhány újságolvasó talán ismeri a cím-szót, hiszen e könyv egyes fejezetei a Népszabadságban jelentek meg az elmúlt két év során. De talán nem mindenki tudja, mit jelent. Évekkel ezelőtt bankkártyát kellett váltanom. Hatbetűs titkos kódra volt szükség, és én izzadva gyötörtem magam, hogy olyan szót találjak, amit más nem fejt meg, én pedig nem felejtem el. Végül - mint már annyi nehéz helyzetben -, a gyerekeim siettek segítségemre. Hát persze. A nevük! Egyik Bálint (Bál), másik Dorka (Dor), ha összerakjuk: Báldor! Miféle agyafúrt kártyatolvajnak juthatna eszébe? A kártya rég lejárt, és az idő teltével sok lapot húztunk már mindannyian a nagy közös pakliból, jót, rosszat egyaránt, de a kód máig él. Csak mást jelent. Ha kimondjuk, nem bankszámla nyílik meg előttünk, hanem hármunk életének az a szelete, amit együtt töltünk, meg az, amit egymástól tanulunk, mi, a kód ismerői, Bálint, Dorka meg én, aki a sors jótéteményeként apjuknak születtem." A szerző

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!