SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Kire ütött ez a gyerek?

: Kire ütött ez a gyerek?

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Humor Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

sztl.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631154599

tartalom:

"Apukám sokszor mondja nekem, hogy vigyázz, mert kihozol a soromból. De mindig későn szól, mert olyankor már kint van." A Janikovszky - Réber-könyvek mottója messziről hirdeti a groteszk hangütést és megadja a téma jelentőségét. A fenti könyv kamaszokról szól, akik kihozzák a felnőtteket a sodrukból, sokszor érthetetlenek, de végül is nagyon érthetőek, szeretni valók, ha az eléjük tartott tükörből egész énjük csillog vissza. S a felnőtt, aki gyakran "kijön a sodrából" maga is gyerek volt, kamasz volt, s később lett fejcsóváló felnőtt, míg végül is belőle lesz az öreg, aki "ott ül a parkban a padon, és akkor újra mutogatja a gyerek fényképét, aki világhírű, elérte, fölfedezte, megnyerte, túlszárnyalta, megdöntötte, legyőzte, felszabadította a..." A kiváló kamaszkönyv lendülete, sodrása mindenkit magával ragad, aki maga is "kamasz" volt, vagy kamaszok közelében él. Réber László felülmúlhatatlan humora kitűnően alkalmazkodik a kamaszszemlélethez és kamaszigényekhez - a könyv telitalálat, vonzó elgondolkoztató szórakozás!"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!