SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Diagnózis az életemről

: Diagnózis az életemről

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

426 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝A szerző, aki a hatvanas-hetvenes években az egészségügyi miniszter első helyettese volt, önéletírásában azt jeleníti meg, hogyan igyekezett orvosként és emberként társadalma szolgálatára lenni. Színes, mozgalmas képekben idézi fel bécsi egyetemi éveit, harmincas évekbeli munkáját Ángyán János legendássá vált, pécsi klinikáján. Higgadt, mégis megindító fejezetben örökíti meg koncentrációs táborokban eltöltött hónapjait - világviszonylatban is ritka az orvosi beszámoló az ottani állapotokról. A felszabadulás után előbb a Néphadsereg egészségügyi hálózatában tölt be magas posztot, majd az egészségügy országos irányításában vesz részt. Olyan közérdekű kérdésekről fejti ki véleményét, mint például az orvosok etikája, az eutanázia, a nők egyenjogúsága stb. Rokonszenves, népe iránt elkötelezett ember arcéle bontakozik ki a memoárból.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!