SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Egmont; Break

: Egmont; Break

Kiadás:

h. n., 2002

Kiadó:

Bengál Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

108 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632028740

tartalom:

˝Manapság, amikor a televízió jóvoltából naponta akár több filmet is megnézhetünk a képernyőn, amikor a mozik csak úgy ontják ránk az egész estét betöltő műveket, talán észre sem vesszük, hogy mindeközben átalakul viszonyunk az irodalomhoz is. A filmszerű tömörség, a gyors vágások, a pergő párbeszédek szerkesztése, főleg a dinamikus ritmus követelménye megváltoztatta a mesélés technikáját.. BIG "hagyta" hogy hasson rá a filmstílus. Mondanivalóját a forgatókönyvek modorában közli. Semmi "súlyfölösleg", egyetlen mondattal nincs több, mint ami feltétlenül szükséges a cselekmény továbbgördítéséhez. Nincs tájleírás, belső monológ és lelkizés. Ez persze fokozott, figyelmet, együttműködést kíván az olvasótól. Ami természetesen arra is garancia, hogy nincs körülményesség, hosszadalmasság, unalom.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!