SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Élet az ecetfák alatt

: Élet az ecetfák alatt

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

181 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963112326

tartalom:

Mikor felejti el a felnőtt ember a gyerekkorát? Egykori nagy tűnődéseit, érzelmi feszültségét és heves megrázkódtatásait. Mint fogyó oxigénben a láng, úgy lobban egyet-egyet benne, s aztán egyszerre csak eltűnik. De van, akiben eleven marad. Egy-egy kivételes íróban, aki úgy őrzi magában (csak már megértve és átvilágítva), mint az éppen felnövő ifjú emberek. A tizenévesek, akik még éppen tudják. Dallos Sándor ilyen kivételes író volt. Fel tudta ébreszteni magában azt az emlék-gyerekkort, amely örök veszteség, ha elfelejtjük. Feltámasztotta, magasra hevítette a felismeréseknek, meghatározó érzelmi kötődéseknek, a nagy vágyaknak, a gyerekszemek ámulatának ezt a gazdag világát, és elbeszéléseinek kivételesen mély tükrében elébünk tárta. Mint Móra Kincskereső kisködmönében a gyerekolvasók, úgy nézhetnek szembe a fiatalok ebben a mintegy klasszikus értékű gyűjteményben egy másik gyerekkorral, amely ugyan nem az övék, de magas művészi kifejezés révén olyan, mintha az övék is volna. Olyan közeli, olyan magával ragadó, annyira gyönyörködtető.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!