SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Hudson-parti álom

: Hudson-parti álom

Kiadás:

New York, 1985

Kiadó:

Püski Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

160 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A szerzőt a magyar valóságot kutató esszé-íróként könyvelték el a nyugati magyar irodalomban; s most, imhol, most elbeszélés-kötettel jelentkezik. Mi késztette erre Sztáray Zoltánt? Valószínű szűknek találta a tanulmányok műfaját ahhoz, hogy magáról is valljon valamit. Márpedig minden íróember minden időkbeli vágya a maga külön világának kifejezése, a kitárulkozás. Az író mintegy tükörből mutatja önmagát akkor is, ha másról, másokról számol be.
A Hudson-parti álom elbeszélései vagy mind valóságos történetek, vagy pedig az olvasó agyában válnak azokká. Akkor is, ha csak a szerző, avagy a szereplők álmában fogantak meg. Így marad meg Sztáray Zoltán az esszéit, tanulmányait jellemző célnál elbeszélés-kötetében is: a megfogható, felismerhető, avagy csak sejthető valóság rögzítésénél.

leírás:

Védőborító néküli példány.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!