SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Jaguár

: Jaguár

Kiadás:

Budapest, 1954

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Olcsó Könyvtár

Terjedelem:

180 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Vasárnapi szenzáció! Egy pangó napilapocska levelezésben áll Nagy Senkivel és Rézorr kapitánnyal, a két hírhedt betörővel, akik új akcióikról előre tájékoztatják a közönséget az újság hasábjain. Sőt! A következő vasárnapi szám már részletes tudósítást közöl a betörés lefolyásáról - az ismeretlen Tettesek tollából. Fortélyos propagandamanőver? De hiszen a rablások valóban megtörténnek, s ráadásul éppen úgy, ahogy azt a tudósításokban a gengszterek megírják. A rendőrség tehetetlen. A bűnözők pedig tiszta szívvel, atyaian támogatják a teljesen értetlen újságírókat. A századelő Budapestjén történik mindez. Heltai Jenő tündérien mulatságos regényében, amely a kalandregények fordulatosságával, friss humorral, mókázó kedvvel idézi fel ennek az új városnak merész nekilendülését, fiatalos, mohó életerejét és jellegzetes figuráit.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!