SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Londoni napló

: Londoni napló

Kiadás:

London, 1945

Kiadó:

Sylvan Press

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

124 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Tábori Pál, Christopher Stevens, Paul Tabor (Budapest, 1908. London, 1974.) író. Angolnémet filológiát hallgatott a berlini tudományegyetemen. A Magyar Hírlap és a Literatura című lapok közölték írásait, népszerűséget szerzett ifjúsági regényeivel. 1937-ben Angliába emigrált. Számos lap és nemzetközi hírügynökség munkatársa lett, szépirodalmi műveket is kezdett publikálni angolul. A II. világháború alatt a BBC magyar osztályának bemondója volt. Egy ideig a Metro filmvállalat lektora, 19431948 között Korda Sándor London Film nevű vállalatának munkatársa, filmforgatókönyveket, több mint száz televíziósfilm-forgatókönyvet írt. Magyarra fordította Dreiser, Priestley és Aldous Huxley regényeit, német, angol, amerikai költők verseit. Angolra fordította Karinthy Frigyes, Krúdy Gyula és Passuth László műveit.

leírás:

A borító elválik a könyvtesttől.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!