SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Már iskolás vagyok

: Már iskolás vagyok

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Pesti Szalon Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Mese

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

54 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9636051801

tartalom:

Micsoda boldogság az első iskolatáska, az első tankönyv és füzetcsomag, s még az iskolaköpeny is, amit később olyan nem szívesen hord a gyerek. De most még dicsőség, annak a boldog ténynek a jelzése, hogy már iskolás vagyok! Dani is büszke örömmel indul az iskolába, ahol a lelkesedése ugyan lohad, de érdeklődése nőttön-nő. A felnőttek kérdésére, hogy szeretsz-e iskolába járni, Dani nem tud válaszolni. Van, amikor jó, s van, amikor rossz. Óvodás kis barátnője, Pöszke, aki fiatalabb és még nem mehet iskolába, arra kíváncsi, hogy mire jó ez az egész iskolába járás, az írni, olvasni, számolni tudás. Ő úgy döntött, hogy óvodás marad, mert úgyis óvó néni akar lenni és azt az óvodában tanulja meg az ember. Vagy nem? Janikovszky Éva játékosan megírt könyve a kisiskolásoknak csinál kedvet a tanuláshoz, az ismeretszerzéshez. A könyvet Réber László elragadó illusztrációi teszik még vonzóbbá.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!