SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Megtartó szerelem

: Megtartó szerelem

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

394 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

963141079x

tartalom:

"Raffai Sarolta érzékenysége a társadalmi kérdések iránt, s szenvedélyes vágy, hogy a korszakváltó világ alakította embersors lelki rétegződéseit megismerhesse, legújabb regényében egy fiatal lány magára találásának, helytállásának történetében is ott munkál. Az életben még csak tapogatózó, de oly sokszor útvesztéssel fenyegetett Solymár Veronika a regény hőse. Mondhatjuk hátrányos helyzetű fiatal lánynak, de nevezhetjük ifjú forradalmárnak is, aki a fizikai és lelki visszahúzó erők ellenére is kiharcolja köz- és magánéletének egyensúly-biztosító kereteit. Igaz, hogy gyötrelmek árán kell lemondania az anyai szeretetről, igaz, hogy ösztöne megfékezésével kell lemondania az elvakult, nagy szerelemről, de a hazatalálás biztonságos útjait végül megtalálja."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!