SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Ne nézz utánam. Egy lélek lángolása és elhamvadása

: Ne nézz utánam. Egy lélek lángolása és elhamvadása

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Epocha

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

418 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

... Fiatal asszony, akit, télutóján, huszonhetedik évében eltemettek. Nemzedékének nincs hite az élthez vagy nincs a hitéhez életereje. Szociális és szekszuális kérdéseket, valóságos embereket lát, egymást meghatározó embercsoportot, jellemetés helyzetet, ami sorssá válik. ...Dialógusainak: eleven ereje, művészi ökonómiája... Szavai villannak és vágnak, mint a kardpenge... Sok színből és sok szálból, dús képzelettel, biztos kézzel szőtt. ...Mindvégig a legszerencsétlenebb körülmények között élt. Szinte azt mondhatjuk: belehalt az életbe. Dr. Reichard Piroska Néhány sajtóorgánum, de számos olvasója is a magyar Baskircsev Máriának nevezte, talán úgynevezett nemesi származásáért, arisztikumáért, és mert "olyan gyönyörűségesen szép volt, amilyen szépet nem sokat láttam" - ahogy egy korabeli nagy napilap munkatársnője írta, aki még találkozhatott vele...

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!