SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Néhány első szerelem története

: Néhány első szerelem története

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1958

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Humor

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

293 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Első szerelmek, első csókok a kisváros kertjében, önképzőköri szereplések, feledhetetlen nyarak, iskolai viszontagságok, izgalmas csaták és futballjátékok a grundon, pesti kabaré vendégszereplése a vidéki kávéház hirtelen ácsolt színpadán, és ki tudná elsorolni a rengeteg élményt, amely egyszeriben eszébejut a visszaemlékezőnek? Gádor Béla, az ember, elérzékenyedik talán, de Gádor Béla, a humorista, ezekben az emlékekben is a komikumot keresi, és szinte könyörtelenül válogatja ki a legjellemzőbbeket, a humorista mondanivalójának legmegfelelőbb eseményeket. E kettős magatartás ötvözete jellemzi ezt a könyvet. A visszaemlékező ember érzelmessége háttérbe szorul ugyan, alig észrevehető líraisággá halkul, de a humorista harsány nevetése gyakran mosolygássá szelidül a régmúlt kedves emlékek hatására.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!