SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Rohanó áradat

: Rohanó áradat

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Turul Szépmíves Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

287 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝A távoli mongol rokonnép hét évszázad előtt élt nagy fiának élete messze túlnő a regényes életrajzok keretén. Ez a könyv himnusza a haza és fajszeretetnek, a testvéri összefogásnak, a katonai erényeknek, hőskölteménye a hajlíthatatlan jellemnek, a fiúi hűségnek és az anyai önfeláldozásnak. Egyetlen harci ének ez a hatalmas regény. A halálra keresett, rongyos, éhező, árva gyermek bujkálásától császárok és uralkodók parancsolójáig, a maroknyi riadt gyermekhordától az egyesült mongol népek milliós lovashadseregének, a rohanó áradatnak mindent elsöprő hódításáig. Kínától Indián keresztül Európáig. Külön kiemelésre méltóak a regénynek az akkori idők Ázsiájának magyar vonatkozású fejezetei. Ezt a könyvet bátran adhatjuk az érettebb ifjúság kezébe is.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!