SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Sárkányviadal

: Sárkányviadal

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

349 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631523829

tartalom:

Sing - modern Hérosz. Mherinben, e kitalált csendes-óceáni államban krokodilidomár. Ez a fiktív környezet, a hőshöz hasonlóan, ugyanúgy lehetne, mint ahogy nincs, és az itt lejátszódó események éppen ettől válnak félelmetesen általánossá. A Sárkányviadal egyszerre lélektani regény és a természetbirtokló ember mítoszának újrajátszása abszurd, mai körülmények közt, s mindemellett megrázó erejű portré is a fejlődő világról. Sodró lendületű, izgalmas cselekmény adja a Sárkányviadal vázát. Sing, miután nap mint nap életveszélyes produkciókra vállalkozik egy revüműsorban, váratlanul rettegni kezd - "a belső rettenet jóval túllendül a halál szintjén" - , majd bekövetkezik a katasztrófa: összecsattan rajta a már-már halálos állkapocs. A hajdani vagányból láb nélküli koldus lesz, Charing Sol utcáira kerül, csempészek, prostituáltak és jóindulatú halászok sajátos, keleti forgatagába, ahol az alvilág az úr, hogy újabb dráma kezdődjék, mely aztán ezen a helyszínen éri el váratlan csúcspontját.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!