SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Szép új másvilág

: Szép új másvilág

Kiadás:

Budapest, 1994

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

130 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Kalifornia és Ukrajna határán egy teherautónyi állatbőrnek álcázott, Csernobilban elhullott állat tetemét kell egy ZIL-sofőrnek a Végső Győzelem Téeszből egy hulladéktemetőbe szállítania. E szállítmány fájdalmas humorral megírt kalandjairól szól A Richard Brautigan-bőrfuvar című kisregény, míg a másik, a Camping a Másvilág kísértetjárása közelmúltunk groteszk figuráit idézi fel, akik a temetőben sátrat verő fiúkat kísértik. Tóth Gábor Ákos két kisregényében jól megfér egymás mellett a csernobili katasztrófa, Richard Brautigan, az amerikai beatnemzedék évek óta halott apostola és a számos ponton hasonló pályát bejárt egyik "utolsó selyembivaly", Hajnóczy Péter. A Szép új másvilág főszereplői mindazonáltal mi magunk vagyunk."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!