SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Téli berek

: Téli berek

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1970

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

407 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A Téli berek Tüskevár folytatása. A gyermekregény hősei Tutajos és Bütyök. Nagy izgalommal várják az influenzajárvány miatt megtoldott téli szünetet. Nem csoda, hiszen István bácsi ismét meghívta mindkettőjüket, Bikficcel, a kutyával együtt. A lelkesedés nem alaptalan; az öreg Matula, a berek kiváló ismerője segítségével feltárul előttünk a téli természet minden szépsége. A nyárról már ismert táj jelentősen megváltozott s új buktatókat, veszedelmeket tartogat. De a felnőttek: Matula és István bácsi ügyes pedagógiája nemcsak a nagyobb szerencsétlenségtől óvja meg a kalandokat kereső fiúkat, hanem bátor, felnőtt emberré neveli őket. Az idő múlásával például Tutajos kénytelen beismerni, hogy a berek világában torzulhat és hiábavaló a nagyzolás, a kényeskedés és nyegleség. Mire eltelik a három hét, fegyelmezett fiatalemberként indul haza."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!