SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Transalpin expressz

: Transalpin expressz

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

403 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Két ember, férj-feleség története Száva István új regénye, két emberé, akik régen elváltak, s most, tizenhat év után újra találkoznak, hogy négy nap alatt próbálják meg eldönteni azt, amit tizenhat év távlatában sem tudnak biztonságosan: kinek az igazsága győzött, amikor eggyé kovácsolódott életük kettészakadt. Az események szálai az emlékezés során a múltba, a második világháborút megelőző évekbe nyúlnak vissza. Két ember, aki sokáig azt hitte, mindent tud egymásról, és mindent vállal egymásért, leírhatatlan belső kényszertől hajtva arra vállalkozik, hogy legapróbb cselekedeteik mérlegre dobásával ismerje fel önmagát. Száva István a látszólag hétköznapi események mellett kitűnő lélektani elemzését adja hőseinek, művészi eszközeivel érzékelteti azokat a külső társadalmi hatásokat is, amelyek a két ember morális, etikai magatartását befolyásolták.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!