SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Velence

: Velence

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Útleírás

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Gondolkodó Magyarok

Terjedelem:

67 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631413683

tartalom:

Szeretett utazni, kóborolni Európában Kosztoláyi Dezső. Izgatta a miénktől különböző, másfajta világ, próbálta megfejteni az európai metropolisok titkait, de álmai városa Velence volt. Versek és tárcák őrzik Velence élményét, s számtalan töredékes megjegyzés, elejtett mondat, versfordítás, novellarészlet. Kosztolányi Dezső Velencéről szóló írásait gyűjti egybe e kötet, amelyből kiviláglik: az írót nem a megszokott, a közismert, a turistalátványosság érdekelte a lagúnák városában, hanem az egyszeri, a különleges,a sejtelmes,a titokzatos. Az örmények szigetére kalauzolja el olvasóit Kosztolányi Dezső, idegenektől nem bolygatott távoli sikátorokban kószál, régi kövek ábráin mereng, az elhagyott velencei temető napégette délelőttjében üldögél egyedül: a sokaktól megfestett várost fedezi fel újra, magának, nekünk - szokatlan fénytörésben.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!